12 Şubat 2015 Perşembe

bahaçeşehir evden eve nakliyat

bahaçeşehir evden eve nakliyat

                Ev taşımak her insanın en büyük sıkıntılarındandır. Çünkü eski zamanlarda insanlar kendi çabaları ile günlerce eşyalarını toplayıp, taşıyıp daha sonra uzun süre yerleştirmek için büyük çaba harcarlardı.ARtık sizi Bu dertten kurtaran firmayurtiçi evden eve taşıma siz değerli müşterilerimiz için kadıköy evden eve nakliyatkonusunda hizmette sınır tanımamaktadır.

                Kadıköy de evden eve nakliyat firması olarak taşıma işlemini 3 kısımda tamamlamaktadır. ilk olarak Taşımacılık yapılacak eve yada işyerine giderek kontroller yapılıp taşınması gereken bütün eşyaların bir planı çıkartılmaktadır. Daha sonra planı çıkartılan eşyalar kategorilere ayrılarak sınıflandırılıp her eşya için gereken guruptaki dayanıklı ambalajlar ile paket yapılmaktadır.

                En son olarak da Yurtiçi evden eve nakliyat, paketlenen eşyaları taşımaya başlar. Uzman ekibi ile birlikte kadıköy evden eve nakliyatsizin eşyalarınızı sağlam olarak kusursuz şekilde yerine yani sizin seçmiş olduğunuz eşyanızın miktarına göre olan aracımıza yerleştirmektedir. Haftanın her saati ve günü dilediğiniz zaman arayarak her türlü nakliyat bilgisine ulaşabilirsiniz. Bizi aramaktan lütfen çekinmeyiniz. Kadıköyün tüm mallelerine, semtlerine ve sokaklarına nakliyat hizmetlerini aralıksız sunmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder